Miksi ravintovalmennukseen?

Yhdessä säännöllisen kuntoilun kanssa ravintovalmennus voi olla ratkaisu moniin terveydellisiin pulmiin: Onko olosi jatkuvasti väsynyt? Kärsitkö vatsavaivoista tai kamppailetko painonhallinnan kanssa? Oikeanlaisella ruokavaliolla on suuri vaikutus kehon ja mielen hyvinvointiin.

Ravintovalmennuksen tarkoituksena on selvittää, onko arjen ruokailutottumuksissasi jotain parannettavaa ja etsiä sinulle sopiva ruokavalio. Ravintovalmentajan tuella pääset helposti alkuun oikeiden valintojen tekemisessä.

Tavoitteenasi saattaa olla esimerkiksi painonpudotus tai oman jaksamisen parantaminen. Ruokavalioon panostaminen kannattaa, sillä se vaikuttaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiisi.

Ravintovalmennus voi sopia hyvin myös silloin, kun olet aloittamassa kuntoilua uudestaan. Näin saat samalla kertaa hyvät vinkit niin liikuntaan kuin syömiseen.

Ravintovalmennuksen avulla voit löytää ratkaisun:

  • Parempaan vatsan toimintaan
  • Yleisesti lisää energisyyttä
  • Painonhallintaan
  • Terveempään ihoon
  • Kohonneen verenpaineen ongelmiin

Hyvä ruokavalio on monipuolinen sekä yksilöllinen.

Monipuolisuus on yksi terveellisen ruokavalion kulmakivistä. Huomioimme myös yksilölliset taustatekijäsi, kuten mahdolliset herkkyydet, allergiat ja sairaudet. Myös omilla tavoitteillasi on suuri merkitys ruokavalion suunnittelussa.

Meillä on erityisesti osaamista treenaamisen ja oikean ruokailun yhdistämisestä! Ota siis rohkeasti yhteyttä niin luodaan yhdessä sinulle sopiva suunnitelma, jolla onnistut!