Ohjaajamme

Heidi Laitinen

Heidi Lahtinen

Olen Heidi Laitinen, minulla on monipuolinen kokemus useiden lajien parista, aina nyrkkeilystä kilpa-aerobiciin ja bodyfitnekseen. Koulutukseltani olen kuntosaliohjaaja ja uimaopettaja.

Olen 35-vuotias 4 lapsen äiti. Kuntosaliohjaajana toimimisen aloitin jo nuorena enoni salilla. Olen ohjannut 15 vuotta kansalaisopiston ryhmäliikuntatunteja ja tanssia.

Ole minuun rohkeasti yhteydessä, niin mietitään yhdessä sinulle sopivat ratkaisut. Autan sinua mielelläni 🙂

puh. 045 324 9046

email: keranen170@hotmail.com

Sanna Ruha

Olen 38v, Trainer4you:lla kuntosalivalmentajaksi (2/19) sekä personal traineriksi kouluttautunut (valm. 8/19) kauneus- ja liikunta-alan yrittäjä. Itsestä huolehtiminen on aina ollut minulle tärkeää.

Personal trainerina haluan auttaa sinua voimaan hyvin ja löytämään arkeesi sopivat ratkaisut. Harjoittelussa huomioidaan sinun tavoitteesi ja etsitään yhdessä niitä tukevat liikkeet esim. liikkuvuuden osalta, mahdolliset haasteet huomioiden. Etsitään yhdessä ratkaisu, joka toimii sinun elämässäsi pidemmän aikaa – ei vaan pienen hetken.

Haluatko pudottaa painoa, kasvattaa lihasmassaa tai saada lisää jaksamista arkeen? Olipa tavoitteesi mikä tahansa, ota rohkeasti yhteyttä.

Mikäli mieti sopivaa vaihtoehtoa tai pystysinkö olemaan sinulle avuksi – ota yhteyttä!

Se ei maksa mitään 🙂

hyvanolonasemasanna@gmail.com

Margareetta Vilppola

Olen Trainer4You kouluttama kuntosalivalmentaja sekä ryhmäliikuntaohjaaja, jonka elämää rikastuttaa 5 ihanaa lasta. Luonteeltani elämänjanoinen seikkailija, nainen, joka tekee työtä sosionomin sydämellä.

Liikunta on lääke minun mielelle ja keholle.  Lapsena innostuin hiihtämään, nuorena kuntonyrkkeilemään ja tietenkin kuntosaliharjoittelua on kuulunut elämääni paljon. 

Tanssi on rakkain ja minulle ominaisin tapa liikkua, olosuhteista johtuen, rytmien harmonia on tällä hetkellä jäänyt kotidiscoiluun.
Ryhmäliikuntatunneilla olen askeltanut ryhmäläisenä sekä ohjaajana satoja tunteja. 

Hyvinvointi koostuu useasta osa-alueesta, joita pyrin tarkastelemaan asiakasta kohdatessa. 
Teen asiakkaan kanssa alkukartoituksen, jonka pohjalta laadin kuntosaliohjelman hänen tarpeitaan ajatellen.
Ohjaan oikeat tekniikat perusteellisesti, joissa turvallisuus ja tuloksellisuus ovat oleellisia motivaation säilymisen kannalta. 
Omalla esimerkilläni ja kokemuksellani rohkaisen asiakasta eteenpäin omissa tavoitteissaan.  

Työssäni haluan korostaa terveys- ja kuntoliikunnan hyötyjä sekä monipuolisen ja puhtaan ravinnon merkitystä. 

Minulta saat myös kehonkoostumusmittauksen osana jokaista valmennuspakettia. Mittauksen voi myös ostaa erikseen hintaan 20€/mittaus. Mittalaitteena minulla on Tanita-kehoanalyysivaaka BC-543

Ole yhteydessä, kysy lisää!

Margareetta Vilppola

045 876 45 63

margevee@gmail.com

Löydät minut myös Facebookista.