Jäsenyys on edullisin ja kannattavin

Olemme rajanneet jäsenmäärämme taataksemme asiakkaillemme mahdollisimman hyvät treeniolosuhteet.

Jos kaupassamme ei ole jäsenyyksiä juuri nyt myynnissä, niin lähetä meille viesti oheisen lomakkeen kautta, että haluat jäseneksi. Näin pääset jonotuslistalle.

Lomakkeen löydät tästä linkistä: Lomakkeeseen

Jäsenyyksiä vapautuu aina kun joku jäsen irtisanoutuu.

01. Maxilaisuus (kuukausilaskutus – sisältää kulkukortin)

Aktiivikuntoilijan helpoin ja edullisin vaihtoehto. Maxilaisuus on toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys kuntosalillemme, joka oikeuttaa kuntosalin rajattomaan käyttöön joka päivä 24h. Lähetämme sinulle joka kuukausi laskun automaattisesti, eli sinun ei erikseen tarvitse korttia latailla. Jäsenyyden vähimmäis voimassaoloaika on 2 kuukautta. Tämän jälkeen jäsenyyden voi halutessaan irtisanoa soittamalla meille. Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise jäsenyyttä, vaan sopimus on voimassa kunnes se irtisanotaan tai laitetaan tauolle. Jos olet uusi asiakas, niin ostaessasi tuotteen saat tekstiviestillä pin-koodin, jolla pääset noutamaan kulkukorttisi ja treenaaman siihen asti kunnes olet saanut kulkukortin. Kulkukortti on noudettavissa muutaman arkipäivän kuluessa. Ilmoitamme viestillä, heti kun kulkukortti on noudettavissa.

34,90 €


05. ARKIPÄIVÄ MAXILAISUUS Kuukausilaskutus. Kulkuoikeus Ma-Pe klo. 9.00-13.00. Sisältää kulkukortin

Edullisempi Maxilaisuus sinulle joka treenaat mieluiten arkisin aamupäivällä. Pääset kulkutunnisteellasi salille Ma-Pe klo. 9.00-13.00. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva kuntosalin jäsenyys, joka laskutetaan kerran kuukaudessa. Jäsenyyden minimi voimassaoloaika on 2 kuukautta. Tämän jälkeen voit halutessasi tauottaa tai irtisanoa jäsenyyden. Jäsenyyden voit irtisanoa vain soittamalla meille.

25,00 €


06.1. Kuukausi treeniakaa

Pin-koodillesi tai kulkukortille jos sinulla jo on sellainen ladataan yksi kuukausi treeniaikaa. Tuotteen ostettuasi pääset treenaamaan joka päivä kellon ympäri.

45,00 €


07.1. 10 Käyntikertaa

Ostaessasi tuotteen, latautuu 10 käyntikertaa pin-koodillesi tai kulkukortillesi jos sinulla sellainen on. Tuotteen ostettuasi pääset treenaamaan joka päivä 24h. Kertakäynnit ovat voimassa 6kk. Käyttämättä jääneitä kertakäyntejä ei hyvitetä. Tuote toimii pin koodilla, voit halutessasi pyytää meiltä myös kulkukortin, mutta pin koodilla pääset kuökemaan salilla. Muista leimata aina koodi tai kortti ovella käydessäsi.

65,00 €


08. Kertakäynti

Ostaessasi tuotteen saat koodin, jolla pääset yhden kerran kuntosalille. Kuntosalille pääset koodilla tai kulkukortilla 24/7. Kertakäynti on henkilökohtainen, eikä salille saa päästää muita. Jos sinulla on Maximin kulkukortti, latautuu käyntikerta myös tähän korttiin. Kertakäynnit ovat voimassa 6kk. Käyttämättä jääneitä kertakäyntejä ei hyvitetä.

8,00 €


09. Viikko treeniaikaa

7 vrk treeniaikaa. Ensimmäiseksi vuorokaudeksi lasketaan se päivä milloin ostat tuotteen. Ostaessasi tuotteen saat pin-koodin, jolla pääset kuntosalille sisälle. Treeniaika latautuu myös kulkukortillesi, jos sinulla sellainen löytyy ennestään. Kuntosalillemme pääsee koodilla tai kulkukortilla joka päivä vuorokauden ympäri.

20,00 €


10. 6 Kuukautta treeniaikaa

6 kuukautta treeniaikaa kuntosalille. Pääset treenaamaan joka päivä 24h. Ostaessasi tuotteen saat tekstiviestillä pin-koodin, jolla pääset heti treenaaman.

220,00 €


11. 12 Kuukautta treeniaikaa

12 kuukautta treeniaikaa kuntosalille. Pääset treenaamaan joka päivä 24h. Ostaessasi tuotteen saat tekstiviestillä pin-koodin, jolla pääset heti treenaamaan.

420,00 €