Jäsenyys on edullisin ja kannattavin

Olemme rajanneet jäsenmäärämme taataksemme asiakkaillemme mahdollisimman hyvät treeniolosuhteet.

Jos kaupassamme ei ole jäsenyyksiä juuri nyt myynnissä, niin lähetä meille viesti oheisen lomakkeen kautta, että haluat jäseneksi. Näin pääset jonotuslistalle.

Lomakkeen löydät tästä linkistä: Lomakkeeseen

Jäsenyyksiä vapautuu aina kun joku jäsen irtisanoutuu.

01. Maxilaisuus (kuukausilaskutus)

Aktiivikuntoilijan helpoin ja edullisin vaihtoehto. Maxilaisuus on toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys kuntosalillemme, joka oikeuttaa kuntosalin rajattomaan käyttöön joka päivä 24h. Lähetämme sinulle joka kuukausi laskun automaattisesti, eli sinun ei erikseen tarvitse korttia latailla. Jäsenyyden vähimmäis voimassaoloaika on 2 kuukautta. Tämän jälkeen jäsenyyden voi halutessaan irtisanoa soittamalla meille. Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise jäsenyyttä, vaan sopimus on voimassa kunnes se irtisanotaan tai laitetaan tauolle. Ostaessasi tuotteen saat tekstiviestillä pin-koodin, jolla pääset treenaaman. Erillisiä kulkukortteja emme enää tee kuin erikseen sellaisen haluavalle. Ole yhteydessä jos haluat kortin.

34,90 €


05. ARKIPÄIVÄ MAXILAISUUS Kuukausilaskutus. Kulkuoikeus Ma-Pe klo. 9.00-13.00.

Edullisempi Maxilaisuus sinulle joka treenaat mieluiten arkisin aamupäivällä. Pääset kulkutunnisteellasi salille Ma-Pe klo. 9.00-13.00. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva kuntosalin jäsenyys, joka laskutetaan kerran kuukaudessa. Jäsenyyden minimi voimassaoloaika on 2 kuukautta. Tämän jälkeen voit halutessasi tauottaa tai irtisanoa jäsenyyden. Jäsenyyden voit irtisanoa vain soittamalla meille. Ostaessasi tuotteen saat heti viestillä pin koodin, jolla pääset salille treenaamaan. Erillisiä kulkukortteja emme tee, kuin erikseen sellaisen haluavalle. Ole yhteydessä jos haluat kortin.

25,00 €


06.1. Kuukausi treeniakaa

Tuotteen ostettuasi pääset treenaamaan joka päivä kellon ympäri kuukauden ajan. Ostaessasi tuotteen saat heti viestillä pin koodin, jolla pääset salille treenaamaan. Erillisiä kulkukortteja emme tee, kuin erikseen sellaisen haluavalle. Ole yhteydessä jos haluat kortin.

45,00 €


07.1. 10 Käyntikertaa

Ostaessasi tuotteen, latautuu 10 käyntikertaa tilillesi. Tuotteen ostettuasi pääset treenaamaan vapaasti 24/7. Käynnit ovat voimassa 6kk. Käyttämättä jääneitä kertakäyntejä ei hyvitetä. Ostaessasi tuotteen saat heti viestillä pin koodin, jolla pääset salille treenaamaan. Erillisiä kulkukortteja emme tee, kuin erikseen sellaisen haluavalle. Ole yhteydessä jos haluat kortin. Muista leimata aina koodi ovella käydessäsi.

65,00 €


08. Kertakäynti

Ostaessasi tuotteen saat koodin, jolla pääset yhden kerran kuntosalille 24/7. Kertakäynti on henkilökohtainen, eikä salille saa päästää muita. Kertakäynnit ovat voimassa kuukauden. Käyttämättä jääneitä kertakäyntejä ei hyvitetä.

8,00 €


09. Viikko treeniaikaa

7 vrk treeniaikaa. Ensimmäiseksi vuorokaudeksi lasketaan se päivä milloin ostat tuotteen. Ostaessasi tuotteen saat pin-koodin, jolla pääset kuntosalille sisälle. Kuntosalillemme pääsee joka päivä vuorokauden ympäri.

20,00 €


10. 6 Kuukautta treeniaikaa

6 kuukautta treeniaikaa kuntosalille. Pääset treenaamaan joka päivä 24h. Ostaessasi tuotteen saat heti viestillä pin koodin, jolla pääset salille treenaamaan. Erillisiä kulkukortteja emme tee, kuin erikseen sellaisen haluavalle. Ole yhteydessä jos haluat kortin.

220,00 €


11. 12 Kuukautta treeniaikaa

12 kuukautta treeniaikaa kuntosalille. Pääset treenaamaan joka päivä 24h. Ostaessasi tuotteen saat heti viestillä pin koodin, jolla pääset salille treenaamaan. Erillisiä kulkukortteja emme tee, kuin erikseen sellaisen haluavalle. Ole yhteydessä jos haluat kortin.

420,00 €


12. Maxilaisuus Opiskelijat/Eläkeläiset/Työttömät/Yrittäjät

Varaudu todistamaan oikeutesi etuuteen. Aktiivikuntoilijan helpoin ja edullisin vaihtoehto. Maxilaisuus on toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys kuntosalillemme, joka oikeuttaa kuntosalin rajattomaan käyttöön joka päivä 24h. Lähetämme sinulle joka kuukausi laskun automaattisesti, eli sinun ei erikseen tarvitse latailla treeniaikaa. Jäsenyyden vähimmäis voimassaoloaika on 2 kuukautta. Tämän jälkeen jäsenyyden voi halutessaan irtisanoa soittamalla meille. Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise jäsenyyttä, vaan sopimus on voimassa kunnes se irtisanotaan tai laitetaan tauolle. Ostaessasi tuotteen saat heti viestillä pin koodin, jolla pääset salille treenaamaan. Erillisiä kulkukortteja emme tee, kuin erikseen sellaisen haluavalle. Ole yhteydessä jos haluat kortin.

31,40 €