05. ARKIPÄIVÄ MAXILAISUUS Kuukausilaskutus. Kulkuoikeus Ma-Pe klo. 9.00-13.00. Sisältää kulkukortin

Edullisempi Maxilaisuus sinulle joka treenaat mieluiten arkisin aamupäivällä. Pääset kulkutunnisteellasi salille Ma-Pe klo. 9.00-13.00. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva kuntosalin jäsenyys, joka laskutetaan kerran kuukaudessa. Jäsenyyden minimi voimassaoloaika on 2 kuukautta. Tämän jälkeen voit halutessasi tauottaa tai irtisanoa jäsenyyden. Jäsenyyden voit irtisanoa vain soittamalla meille.

25,00 €


06. Kuukausi treeniaikaa *UUDET ASIAKKAAT*

Kulkukortillesi ladataan yksi kuukausi treeniaikaa. Kulkukortilla pääset treenaamaan joka päivä 24h. Jos olet uusi asiakas, lisätään sinulle 10€ avausmaksu, joka sisältää kulkukortin. Uutena asiakkaana saat ostaessasi pin-koodin, jolla pääset salille noutamaan korttisi ja treenaamaan siihen asti. Ilmoitamme sinulle heti kun kulkukorttisi on noudettavissa.

49,90 €


06.1. Kuukausi treeniakaa *VANHAT ASIAKKAAT*

Kulkukortillesi ja pin-koodillesi ladataan yksi kuukausi treeniaikaa. Kulkukortilla pääset treenaamaan joka päivä 24h.

45,00 €


07. 10 Käyntikertaa *UUDET ASIAKKAAT*

Ostaessasi tuotteen, ladataan kulkukortillesi 10 käyntikertaa. Kulkukukortilla pääset treenaamaan joka päivä 24h. Jos olet uusi asiakas, veloitetaan sinulta 10€ avausmaksu, johon sisältyy kulkukortti. Tuotteen ostaessasi saat pin-koodin, jolla pääset salille sisälle noutamaan kortin ja treenaamaan siihen asti, että olet saanut kulkukortin. Kulkukortit ovat noudettavissa salilta muutaman vuorokauden kuluessa tilauksestasi. Laitamme sinulle viestin, kun kortti on noudettavissa. Kertakäynnit ovat voimassa 6kk. Käyttämättä jääneitä kertakäyntejä ei hyvitetä.

75,00 €


07.1. 10 Käyntikertaa *VANHOILLE ASIAKKAILLE*

Ostaessasi tuotteen, ladataan kulkukortillesi ja pin-koodillesi 10 käyntikertaa. Kulkukukortilla pääset treenaamaan joka päivä 24h. Kertakäynnit ovat voimassa 6kk. Käyttämättä jääneitä kertakäyntejä ei hyvitetä.

65,00 €


08. Kertakäynti

Ostaessasi tuotteen saat koodin, jolla pääset yhden kerran kuntosalille. Kuntosalille pääset koodilla tai kulkukortilla 24/7. Kertakäynti on henkilökohtainen, eikä salille saa päästää muita. Jos sinulla on Maximin kulkukortti, latautuu käyntikerta myös tähän korttiin. Kertakäynnit ovat voimassa 6kk. Käyttämättä jääneitä kertakäyntejä ei hyvitetä.

8,00 €


09. Viikko treeniaikaa

7 vrk treeniaikaa. Ensimmäiseksi vuorokaudeksi lasketaan se päivä milloin ostat tuotteen. Ostaessasi tuotteen saat pin-koodin, jolla pääset kuntosalille sisälle. Treeniaika latautuu myös kulkukortillesi, jos sinulla sellainen löytyy ennestään. Kuntosalillemme pääsee koodilla tai kulkukortilla joka päivä vuorokauden ympäri.

20,00 €


10. 6 Kuukautta treeniaikaa (Sisältää kulkukortin)

6 kuukautta treeniaikaa kuntosalille. Pääset treenaamaan joka päivä 24h. 6kk kerralla ostaessasi saat kulkukortin kaupan päälle, jos sinulla ei sitä jo ole. Jos olet uusi asiakas, niin ostaessasi tuotteen saat tekstiviestillä pin-koodin, jolla pääset noutamaan kulkukorttisi ja treenaaman siihen asti kunnes olet saanut kulkukortin. Kulkukortti on noudettavissa muutaman arkipäivän kuluessa. Ilmoitamme viestillä, heti kun kulkukortti on noudettavissa.

220,00 €


11. 12 Kuukautta treeniaikaa (Sisältää kulkukortin)

12 kuukautta treeniaikaa kuntosalille. Pääset treenaamaan joka päivä 24h. Ostaessasi 12kk kerralla saat tarvittaessa kulkukortin kaupanpäälle. Jos olet uusi asiakas, niin ostaessasi tuotteen saat tekstiviestillä pin-koodin, jolla pääset noutamaan kulkukorttisi ja treenaaman siihen asti kunnes olet saanut kulkukortin. Kulkukortti on noudettavissa muutaman arkipäivän kuluessa. Ilmoitamme viestillä, heti kun kulkukortti on noudettavissa.

420,00 €