01. Maxilaisuus (kuukausilaskutus - sisältää kulkukortin)

Aktiivikuntoilijan helpoin ja edullisin vaihtoehto. Maxilaisuus on toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys kuntosalillemme, joka oikeuttaa kuntosalin rajattomaan käyttöön joka päivä 24h. Lähetämme sinulle joka kuukausi laskun, jonka maksamalla kortin voimassaolo säilyy katkeamattomana. Jäsenyyden vähimmäis voimassaoloaika on 2 kuukautta. Tämän jälkeen jäsenyyden voi halutessaan irtisanoa soittamalla meille. Jos olet uusi asiakas, niin ostaessasi tuotteen saat tekstiviestillä pin-koodin, jolla pääset noutamaan kulkukorttisi ja treenaaman siihen asti kunnes olet saanut kulkukortin. Kulkukortti on noudettavissa yhden arkipäivän kuluessa. Ilmoitamme viestillä, heti kun kulkukortti on noudettavissa.

34,90 €


02. Maxilaisuus Pariskunnille (kuukausilaskutus - sisältää 2kpl kulkukortteja)

Aktiiviselle pariskunnalle helpoin ja edullisin vaihtoehto. Sisältää 2kpl kulkutunnisteita. Maxilaisuus on toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys kuntosalillemme, joka oikeuttaa kuntosalin rajattomaan käyttöön joka päivä 24h. Lähetämme teille joka kuukausi laskun, jonka maksamalla kortin voimassaolo säilyy katkeamattomana. Jäsenyyden vähimmäis voimassaoloaika on 2 kuukautta. Tämän jälkeen jäsenyyden voi halutessaan irtisanoa soittamalla meille. Jos olet uusi asiakas, niin ostaessasi tuotteen saat tekstiviestillä pin-koodin, jolla pääset noutamaan kulkukorttisi ja treenaaman siihen asti kunnes olet saanut kulkukortin. Kulkukortti on noudettavissa yhden arkipäivän kuluessa. Ilmoitamme viestillä, heti kun kulkukortti on noudettavissa.

64,90 €


03. Maxilaisuus (vuosilaskutus - sisältää kulkukortin)

Aktiivikuntoilijan helpoin ja edullisin vaihtoehto. Maxilaisuus on toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys kuntosalillemme, joka oikeuttaa kuntosalin rajattomaan käyttöön joka päivä 24h. Jos olet uusi asiakas, niin ostaessasi tuotteen saat tekstiviestillä pin-koodin, jolla pääset noutamaan kulkukorttisi ja treenaaman siihen asti kunnes olet saanut kulkukortin. Kulkukortti on noudettavissa yhden arkipäivän kuluessa. Ilmoitamme viestillä, heti kun kulkukortti on noudettavissa.

380,00 €


04. Maxilaisuus Pariskunnille (vuosilaskutus - sisältää 2kpl kulkukortteja)

Aktiivisen pariskunnan helpoin ja edullisin vaihtoehto. Sisältää 2kpl. kulkukortteja. Maxilaisuus on toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys kuntosalillemme, joka oikeuttaa kuntosalin rajattomaan käyttöön joka päivä 24h. Jos olet uusi asiakas, niin ostaessasi tuotteen saat tekstiviestillä pin-koodin, jolla pääset noutamaan kulkukorttisi ja treenaaman siihen asti kunnes olet saanut kulkukortin. Kulkukortti on noudettavissa yhden arkipäivän kuluessa. Ilmoitamme viestillä, heti kun kulkukortti on noudettavissa.

700,00 €


05. Kuukausi treeniaikaa *UUDET ASIAKKAAT*

Kulkukortillesi ladataan yksi kuukausi treeniaikaa. Kulkukortilla pääset treenaamaan joka päivä 24h. Jos olet uusi asiakas, lisätään sinulle 10€ avausmaksu, joka sisältää kulkukortin. Uutena asiakkaana saat ostaessasi pin-koodin, jolla pääset salille noutamaan korttisi ja treenaamaan siihen asti. Ilmoitamme sinulle heti kun kulkukorttisi on noudettavissa.

49,90 €


05.1. Kuukausi treeniakaa *VANHAT ASIAKKAAT*

Kulkukortillesi ja pin-koodillesi ladataan yksi kuukausi treeniaikaa. Kulkukortilla pääset treenaamaan joka päivä 24h.

39,90 €


06. 10 Käyntikertaa *UUDET ASIAKKAAT*

Ostaessasi tuotteen, ladataan kulkukortillesi 10 käyntikertaa. Kulkukukortilla pääset treenaamaan joka päivä 24h. Jos olet uusi asiakas, veloitetaan sinulta 10€ avausmaksu, johon sisältyy kulkukortti. Tuotteen ostaessasi saat pin-koodin, jolla pääset salille sisälle noutamaan kortin ja treenaamaan siihen asti, että olet saanut kulkukortin. Kulkukortit ovat noudettavissa salilta vuorokauden kuluessa tilauksestasi. Laitamme sinulle viestin, kun kortti on noudettavissa. Kertakäynnit ovat voimassa 6kk. Käyttämättä jääneitä kertakäyntejä ei hyvitetä.

59,90 €


06.1. 10 Käyntikertaa *VANHOILLE ASIAKKAILLE*

Ostaessasi tuotteen, ladataan kulkukortillesi ja pin-koodillesi 10 käyntikertaa. Kulkukukortilla pääset treenaamaan joka päivä 24h. Kertakäynnit ovat voimassa 6kk. Käyttämättä jääneitä kertakäyntejä ei hyvitetä.

49,90 €


07. Kertakäynti

Ostaessasi tuotteen saat koodin, jolla pääset yhden kerran kuntosalille. Kuntosalille pääset koodilla tai kulkukortilla 24/7. Kertakäynti on henkilökohtainen, eikä salille saa päästää muita. Jos sinulla on Maximin kulkukortti, latautuu käyntikerta myös tähän korttiin. Kertakäynnit ovat voimassa 6kk. Käyttämättä jääneitä kertakäyntejä ei hyvitetä.

6,00 €


08. 6 Kuukautta treeniaikaa (Sisältää kulkukortin)

6 kuukautta treeniaikaa kuntosalille. Pääset treenaamaan joka päivä 24h. 6kk kerralla ostaessasi saat kulkukortin kaupan päälle, jos sinulla ei sitä jo ole. Jos olet uusi asiakas, niin ostaessasi tuotteen saat tekstiviestillä pin-koodin, jolla pääset noutamaan kulkukorttisi ja treenaaman siihen asti kunnes olet saanut kulkukortin. Kulkukortti on noudettavissa yhden arkipäivän kuluessa. Ilmoitamme viestillä, heti kun kulkukortti on noudettavissa.

220,00 €


09. 12 Kuukautta treeniaikaa (Sisältää kulkukortin)

12 kuukautta treeniaikaa kuntosalille. Pääset treenaamaan joka päivä 24h. Ostaessasi 12kk kerralla saat tarvittaessa kulkukortin kaupanpäälle. Jos olet uusi asiakas, niin ostaessasi tuotteen saat tekstiviestillä pin-koodin, jolla pääset noutamaan kulkukorttisi ja treenaaman siihen asti kunnes olet saanut kulkukortin. Kulkukortti on noudettavissa yhden arkipäivän kuluessa. Ilmoitamme viestillä, heti kun kulkukortti on noudettavissa.

420,00 €


10. Maxilaisuus Opiskelijat/Eläkeläiset/Työttömät

Varaudu todistamaan oikeutesi etuuteen. Aktiivikuntoilijan helpoin ja edullisin vaihtoehto. Maxilaisuus on toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys kuntosalillemme, joka oikeuttaa kuntosalin rajattomaan käyttöön joka päivä 24h. Lähetämme sinulle joka kuukausi laskun, jonka maksamalla kortin voimassaolo säilyy katkeamattomana. Jäsenyyden vähimmäis voimassaoloaika on 2 kuukautta. Tämän jälkeen jäsenyyden voi halutessaan irtisanoa soittamalla meille. Jos olet uusi asiakas, niin ostaessasi tuotteen saat tekstiviestillä pin-koodin, jolla pääset noutamaan kulkukorttisi ja treenaaman siihen asti kunnes olet saanut kulkukortin. Kulkukortti on noudettavissa yhden arkipäivän kuluessa. Ilmoitamme viestillä, heti kun kulkukortti on noudettavissa.

31,40 €